Drukkerij wb

Afzetlint bedrukken voor evenement; waarom het zo handig is

Afzetlint bedrukken voor evenement; waarom het zo handig is

Geplaatst op

Afzetlint is onmisbaar bij ieder evenement. Dit is vast niet nieuw voor je als je in de evenementenbranche werkt. De plekken waar je afzetlint, ook wel barrier tape of afspanlint genoemd, kan tegenkomen lopen zeer uiteen. We zien ze vooral vaak voorbij komen bij de politie of een bouwplaats. Het kan worden gebruikt om af te schermen, maar ook als waarschuwing als mensen een bepaalde plek niet mogen betreden. 

Waarom een afzetlint bedrukken

Afzetlint is niet alleen van belang voor de politie of bij een bouwplaats, ook voor een evenement is het ontzettend handig. Je kunt het lint voor meerdere doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld voor BHV of een noodgeval waarbij je wilt dat niet iedereen de plek betreedt. Ook bij bouwwerkzaamheden kun je de tape natuurlijk gebruiken. 
Je kunt ervoor kiezen om een normaal lint aan te schaffen, maar afzetlint bedrukken is ook een optie. Een logo en/of de naam van het evenement wordt vaak gekozen als bedrukking. Zo is het voor iedereen duidelijk waarvoor iets is afgezet.

Mogelijkheden

Je denkt misschien: een bedrukt afzetlint bestellen dat doe ik wel even. Wist je dat er heel veel mogelijkheden zijn als het gaat om bedrukken van afzetlint? Naast de print moet je het formaat van het lint bepalen. Hoe dik moet het afzetlint zijn? Hoeveel meter heb je nodig? Je kunt het beste een aantal meter extra bestellen voor als je toch te kort komt. Je kunt kiezen uit rollen van 100, 250 of 500 meter. Naast de lengte, moet je ook een keuze gaan maken wat betreft foliedikte. Een dikte van 35my gaat sneller kapot dan eentje van 80my

Eigenschappen afzetlint

Voordat je het afzetlint in je winkelmandje gooit, is het handig om je te verdiepen in de eigenschappen van het product. Er zijn verschillende materialen waar je uit kunt kiezen. Kies voor een biologische afbreekbare variant als je een steentje bij wilt dragen aan het milieu. 

Bestel jouw afzetlint bij een specialist welke gespecialiseerd is in het bedrukken van tape. Je kunt rekenen op een kwalitatief product voor een goede prijs. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden