Drukkerij wb

Duurzame stempels

Duurzame stempels

Geplaatst op

Met de Green Line van het merk Colop stempels gebruikt u een stempel die tegelijkertijd milieuvriendelijker is dan de gemiddelde stempel. Deze producten zijn namelijk voor 75% tot 80% gemaakt van recyclebaar kunststof. Daarnaast zijn ze ook nog eens C02 neutraal. Het is dus een product dat tegelijkertijd een top kwaliteit levert op een duurzame manier. Koopt uw bedrijf dus het liefst producten in die rekening houden met het milieu? Dan is dit een goede optie voor u.

Het kan voorkomen dat u uw stempelontwerp wilt veranderen. Misschien gebruikt u een adresstempel maar klopt het adres niet meer of heeft u een stempel met logo terwijl uw bedrijf het logo aangepast heeft? Geen zorgen. Dit is eenvoudig aan te passen. U kunt bij bureaustempels.be een volledig nieuwe stempel ontwerpen en bestellen maar vaak is het zo dat het stempelmontuur nog van goede kwaliteit is. U kunt er dus ook voor kiezen om alleen het stempelplaatje aan te passen via de online creator van bureaustempels.be. Op deze manier recycled u het stempelmontuur wat weer bijdraagt aan het milieu. Gebruikt u een handstempel met een stempelkussen? Dan is het raadzaam om deze te vernieuwen zodra u het stempelplaatje vernieuwd. Vaak zijn de stempelkussen namelijk ingedeukt door het oude stempelplaatje.

Stempels voor elke gelegenheid

Door het grote aanbod heeft bureaustempels.be stempels die voor elke toepassing gebruikt kunnen worden. Zo hebben zij producten die speciaal geschikt zijn voor tolken. Hun advies is de zelfinktende Colop Printer Q43 of de handstempel 45 mm als tolkenstempel.

Het is voor bedrijven natuurlijk ook heel belangrijk om alle administratie op orde te hebben. Daarom is de website voorzien van een speciale categorie met geschikte stempels voor de administratie. Met behulp van een kwalitatieve boekhoudstempel wordt het eenvoudiger om overzicht te houden. Deze zijn in verschillende uitvoeringen en formaten te verkrijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Boekhoudstempel Colop Printer 53 waarbij u in een keer een tabel kunt stempelen. Of u gaat voor de Trodat 1117 handstempel waarbij je 12 woorden en de datum kunt stempelen.

Mocht u in de horeca werken, dan kunt u eens kijken bij de Horeca handstempel. Daar vindt u verschillende templates voor uw stempelontwerp die bijvoorbeeld te gebruiken zijn als toegangsbewijs of als VIP bewijs. Omdat u bij discotheken en festivals vaak stempels plaatst op de huid, is hiervoor een speciale stempelinkt. De Noris 110UV is speciaal geschikt voor op de huid. Deze inkt is op waterbasis en transparant waardoor het alleen te zien is onder een UV lamp.

bureaustempels.be biedt ook producten aan die geschikt zijn om papier te verfraaien. Zo kunt u zelf brieven, uitnodigingen of stickers ontwerpen. De Woodies stempels zijn hier het meest geschikt voor. Kent u iemand die een zoon of dochter heeft gekregen? Dan kunt u bijvoorbeeld de Houten handstempel “Woodies” | A baby is born gebruiken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden