Drukkerij wb

Een industrieel interieur maken

Een industrieel interieur maken

Geplaatst op

We houden van moderne interieurs vanwege hun essentialistische vormgeving en basale tinten van het kleurenpalet. Het is een spannend interieur waar allerlei vreemde objecten ingezet kunnen worden die je normaal gesproken niet in het kantoor van je drukkerij zou verwachten. Denk bijvoorbeeld aan delen van oude fabrieken. Er zijn zelfs ondernemers die bijvoorbeeld een kast maken van een oude bankschroef. Al dat soort dingen vind je binnen de industriële interieurstijl. Natuurlijk kunnen ook prima speciale tegels gebruikt worden voor deze stijl. We nemen in deze blog met je door welke tegels en goed passen bij een industrieel interieur.

Zelf meubels maken voor je bedrijfskantoor

Het is belangrijk om te weten dat je ook zelf meubels kunt maken voor je industriële interieur, zo kun je gemakkelijk besparen op de kosten die je normaal gesproken kwijt zou zijn voor meubels die door anderen gemaakt zijn. Veel mensen maken hun meubels van pallets. Die kun je gemakkelijk kopen bij https://www.palletplaza.nl/. Ook steigerbuizen zijn een optie wanneer je gaat nadenken over zelfgemaakte meubels.

Het is mogelijk om vele honderden euro´s aan te kosten besparen wanneer je overgaat tot zelfgemaakte meubels. 

Stijlen waar zelfgemaakte meubels bijpassen 

Er zijn verschillende stijlen te noemen waar zelfgemaakte meubels heel erg goed bij passen. Denk bijvoorbeeld aan de industriële, maar ook aan de Scandinavische stijl. Bij de tweede zal het accent meer op hout liggen omdat binnen deze stijl vaak natuurlijke materialen gebruikt worden. Voor de industriële stijl kun je allebei de materialen goed gebruiken. Steigerbuizen zijn heel makkelijk te bestellen en je kan er behulp van een aantal simpele bouwplannen heel gemakkelijk zelf meubels van maken. Blijf onze blogs volgen dan ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes als het gaat over het maken van een interieur voor je drukkerij. 

Gerelateerde berichten

Het robuuste fundament van moderne constructies

In de wereld van de bouw en infrastructuur worden betonplaten veel gebruikt voor verschillende projecten. Deze veelzijdige en duurzame materialen...

Lees meer

Wat zijn de beste materialen voor het bouwen van een eigen bureau?

Thuiswerken is sinds de coronacrisis steeds belangrijker geworden. Of je nu studeert, een werknemer bent of gewoon een plek nodig hebt om creatief...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden