Steeds bewuster gaan we om met het eten wat we eten en drinken. De sportscholen zijn als paddestoelen uit de grond gerezen. Plus de tijdschriften staan vol met gezonde recepten en shakes. Er is een periode geweest dat veel mensen met een flesje water rondliepen wat telkens werd bijgevuld. Het leek gezond, alleen zijn niet alle flesjes geschikt om te hervullen. Na veel gebruik lossen bij sommige flesjes delen plastic op en dat willen we niet in ons lichaam hebben. Een kwalitatief goede drinkfles of bidon, die geschikt is om telkens opnieuw te vullen is belangrijk.

Welke is van mij?

Een bidon bedrukken heeft vele voordelen. De goede kwaliteit van de bidons zorgt ervoor dat deze jaren gebruikt kan worden zonder gevaar op te leveren voor de volksgezondheid. Wanneer het om de opdruk gaat zijn er vele mogelijkheden. Een bidon met een leuke print is opvallend, herkenbaar en wordt niet zo snel uit het oog verloren. Op basisschool of in de sportschool is dat erg handig om te hebben. Bidons met of zonder rietje zijn in verschillende formaten en kleuren te bestellen. Een bidon in je favoriete kleur drinkt toch lekkerder.

Naam of logo als opdruk

Een bidon met naam laten bedrukken is leuk en eenvoudig om te doen. In het assortiment van de webwinkel zijn er heel wat bidons te vinden. Na het kiezen van de bidon waar de voorkeur naar uitgaat moet de opdruk erop komen. Bij het ontwerpen van de afbeelding wordt direct duidelijk welke kleuren er bij elkaar passen en welke niet. Sommige kleuren versterken elkaar en andere combinaties zijn het net niet. Het is mogelijk om online het voorbeeld te bekijken zodat de aankoop een gegarandeerd succes wordt.

Altijd de juiste bidon

Meerdere redenen zijn te verzinnen waarom een bidon met opdruk zo goed is. Het is leuk voor een sportteam gelijkwaardige bidons te hebben met ieder zijn of haar eigen naam erop. Dit kan zowel voor sportverenigingen als bedrijven of vrienden of vriendinnen teams. Of er nu een naam, een cijfer, symbool of logo op de bidon staat gedrukt, het is leuk en praktisch tegelijkertijd. Een persoonlijke bidon met een leuke opdruk is hygiënisch en prettig in gebruik.