Drukkerij wb

Een sjieke Montblanc vulpen kopen

Een sjieke Montblanc vulpen kopen

Geplaatst op

Het merk Montblanc staat al ruim een eeuw lang garant voor elegante vulpennen van zeer hoge kwaliteit. De eerste vulpen onder de naam ‘Montblanc’ werd in 1910 in Duitsland geproduceerd. In hetzelfde jaar nog werd Montblanc als merknaam geregistreerd. Veertien jaar later, in 1924, rolde een van de meest succesvolle vulpennen uit de Montblanc collecties van de ontwerptafel af: de Meisterstück. Dit model vulpen werd in meerdere versies uitgebracht, waaronder het Meisterstück 149 model. Het model werd ontwikkeld in 1952 en is tot op de dag van vandaag nog steeds een van de meest populaire Montblanc vulpennen.

Een Montblanc vulpen als relatiegeschenk weggeven

Vulpennen van Montblanc zijn een zeer goed product om als relatiegeschenk weg te geven. Ze zijn degelijk, hebben een elegante uitstraling en kunnen worden geleverd in een luxe pennendoos. Het voorzien van een inscriptie of logo is door de brede body van de vulpen geen enkel probleem. U kunt er hierbij voor kiezen om de vulpen te laten graveren door de leverancier van de pennen of ze door een juwelier bij u in de buurt van een inscriptie te laten voorzien. Dat laatste is handig, wanneer u voor verschillende mensen een vulpen als relatiegeschenk wilt weggeven en elke vulpen van een unieke, persoonlijke inscriptie wilt voorzien.

Waar kan ik Montblanc vulpennen kopen?

Eenvoudige Montblanc vulpennen kunt u bij een goede boekhandel kopen. De luxere exemplaren kunt u beter bestellen bij een gespecialiseerde webwinkel. Daar kunt u bijvoorbeeld ook een van de gelimiteerde uitgaven van de Montblanc vulpen aanschaffen, zoals de Limited Edition Writers vulpen of de Limited Edition Patron of Art. Deze vulpennen worden uitgebracht in een oplage van 4810 (de hoogte van de mont Blanc berg en deze edities staan jaarlijks in het teken van een historisch figuur.

Montblanc biedt meer dan alleen vulpennen

Door verschillende overnames is beperkt het merk Montblanc zich tegenwoordig niet uitsluitend tot vulpennen en schrijfaccessoires. Tegen het eind van de vorige eeuw heeft men het assortiment uitgebreid met onder andere manchetknopen, Zwitserse horloges, sieraden en parfums. Kenmerkend voor alle producten van het merk Mont

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden