Drukkerij wb

Hoe zet je je bedrijf extra goed op de kaart!

Hoe zet je je bedrijf extra goed op de kaart!

Geplaatst op

We willen je graag inspireren om je bedrijf extra goed op de kaart te zetten. Dat doen we door je een aantal goede tips te geven. Een van de beste tips die we je voorschotelen is: The Branding Club. Dit is een leuke club die met je meedenkt over interessante producten die je bedrijf in the picture zetten. Denk daarbij aan servetten, bierviltjes en verpakkingen. We nemen graag de voordelen met je door in deze tekst.

Servetten bedrukken 

Er zijn zeker situaties denkbaar waarbij het leuk en handig is om servetten te bedrukken. Natuurlijk kun je deze dan heel goed inzetten binnen je foodbedrijf. Denk aan een restaurant, cafetaria en snackbar. Ook een foodtruck kan prima gebruikmaken van bedrukte servetten. Dat ziet er niet alleen tof uit, je klanten kunnen er ook daadwerkelijk gebruik van maken. 

Bierviltjes 

Ja, waar kun je bierviltjes gebruiken? Dat is geen moeilijke vraag. Ze liggen doorgaans in de kroeg en op het terras van een cafeteria. Laat je bedrijfsnaam op de viltjes drukken. Dat geeft direct een heel goede indruk. Het ziet er ook erg leuk uit, je bedrijfsnaam zo op die viltjes. Ook glazen kunnen overigens voorzien worden van opdruk. Dat zorgt direct voor een goede klantbeleving. 

Verpakkingen 

Je kunt gemakkelijk verpakkingen laten bedrukken. Wanneer je bijvoorbeeld een webshop hebt, dan kun je met een extra leuke verpakking iets extra’s bieden aan je klanten. Ze zullen dit ook zeker waarderen. Je hebt dan kans dat mond-op-mondreclame opgang komt. Combineer dit met zichtbaarheid online en in de fysieke wereld, daarmee zet je jezelf al heel lekker op de kaart als het gaat over marketing. 

Andere zaken die je kunt laten bedrukken 

Heel populair zijn bedrukte hoodies, t-shirts en jacks. Wanneer je een bedrijf hebt dat bijvoorbeeld een sales of promotion team heeft, dan is het tof om kleding te hebben die het lidmaatschap van zo’n team aangeven. En laten we de baseball caps niet vergeten. Superleuk om dit te laten bedrukken. 

Gerelateerde berichten

Het robuuste fundament van moderne constructies

In de wereld van de bouw en infrastructuur worden betonplaten veel gebruikt voor verschillende projecten. Deze veelzijdige en duurzame materialen...

Lees meer

Wat zijn de beste materialen voor het bouwen van een eigen bureau?

Thuiswerken is sinds de coronacrisis steeds belangrijker geworden. Of je nu studeert, een werknemer bent of gewoon een plek nodig hebt om creatief...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden