Drukkerij wb

Proces van drukkerij tot transport richting de klant

Proces van drukkerij tot transport richting de klant

Geplaatst op

Is het verkoopproces van jouw drukwerk efficiënt en goedkoop ingericht? Ontdek nog betere mogelijkheden om jouw drukwerk bij de klant te krijgen. Zo zijn er diverse manieren om drukwerk in te pakken en efficiënt te transporteren. Bespaar de kosten waar het moet en zorg ervoor dat jouw omzet stijgt. Lees onze tips en ontdek hoe je het proces van drukwerk tot bezorging van jouw bedrijf nog beter kan inrichten.

Het versturen van drukwerk

Drukwerk kan je op verschillende manieren versturen. Dit heeft voornamelijk met de omvang van het drukwerk en de aantallen te maken. Zo kan je kiezen voor pakketten of door drukwerk in te pakken en op pallets te vervoeren. Om erachter te komen wat voor jouw bedrijf de beste manier is raden we aan om de vervoersprijzen te berekenen. Je kunt hier nog onderscheid maken tussen kleine en grote bestellingen. Wanneer je grote aantallen moet laten vervoeren zal transport met pallets in de meeste gevallen de beste keuze zijn.

Pallets kopen

Het transport van je drukwerk kan je op diverse manieren inrichten. Zo kan je het transport uit handen geven of kun je dit als bedrijf zelf in handen nemen. Wanneer je het transport zelf gaat verzorgen dan is het zaak om de juiste middelen in te slaan. Zo kan je voor een voordelige  prijs pallets kopen via hoekmanhoutindustrie.nl. Het is zaak om bij het transporteren het juiste palletformaat te kiezen. Zo wil je geen onnodig ruimte overhouden maar ook niet dat de lading uitsteekt. Hierin kan een betrouwbare palletleverancier zoals Hoekman Houtindustrie je voorzien van advies.

Richtlijnen pallet transport

Bij het vervoer met pallets is het dus goed om te letten op het draaggewicht en afmetingen van een pallet. Daarnaast moet je rekening houden met de richtlijnen voor transport en keurmerken. Wanneer je internationaal transporteert kun je weer andere eisen tegenkomen. Voorkom onnodige boetes door op tijd informatie te winnen. Zo kan je het transport van drukwerk nauwkeurig inrichten zodat alles binnen de richtlijnen valt.

Gerelateerde berichten

Het robuuste fundament van moderne constructies

In de wereld van de bouw en infrastructuur worden betonplaten veel gebruikt voor verschillende projecten. Deze veelzijdige en duurzame materialen...

Lees meer

Wat zijn de beste materialen voor het bouwen van een eigen bureau?

Thuiswerken is sinds de coronacrisis steeds belangrijker geworden. Of je nu studeert, een werknemer bent of gewoon een plek nodig hebt om creatief...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden