Op zoek naar een leuk en speciaal cadeau? Neem dan eens in overweging om een cadeau persoonlijk te maken. Door een cadeau persoonlijk te maken kun je met een kleinigheidje al een hoop positieve emoties losmaken. Tevens kun je alle kanten op als je het persoonlijk wilt maken. Wat dacht je ervan om een cadeau te bedrukken met een persoonlijke tekst, naam of foto? Je kunt namelijk tegenwoordig allerlei objecten bedrukken. In deze blog zetten we een aantal cadeautips op een rijtje die je persoonlijk kunt laten maken door middel van bedrukken.

Mokken bedrukken

Een mok gebruik je haast iedere dag wel. Of het nou om koffie, thee, warme chocolademelk of een ander lekker drankje gaat. Het is daarom leuk om je eigen mok te hebben. Bij het bedrukken van een mok kun je veel tekst toevoegen, waardoor je de mok zo uitgebreid mogelijk persoonlijk kunt maken. Verzin een unieke tekst en laat diegene iedere dag een slok nemen met een glimlach.

Je eigen muismat

Als diegene waar het cadeau voor bedoeld is veel met zijn computer bezig is of bijvoorbeeld een kantoorbaan heeft, is het wellicht leuk om een persoonlijk muismat cadeau te geven. Het leuke van een muismat is dat het heel geschikt is om te bedrukken met een foto. Maak bijvoorbeeld een leuke groepsfoto of laat de muismat bedrukken met een leuke foto van zijn gezin.

Aanstekers bedrukken

Mocht de jarige job roken, dan is het ook mogelijk om een aansteker te laten bedrukken. Aanstekers zijn overigens objecten die men snel kwijt raakt. Hoe handig is het dan als je naam erop staat?

Wees hip met je eigen pet

Naast T-shirts bedrukken is het ook mogelijk om een pet te laten bedrukken. Petten zijn vaak een belangrijk kleding item onder de mannen. Aangezien het vaak niet tijdens werk toegestaan is om de pet te dragen kun je het zo leuk, uitgebreid en eventueel grappig maken zoals jij wilt, het is tenslotte toch voor je vrijetijdsbesteding bedoeld.

Bedrukte zonnebril

Met de zomer op komst is een zonnebril een veel gebruikte item. Maar wist je ook dat het mogelijk was om je zonnebril te laten bedrukken? Dat kan namelijk zeker! Maak je zonnebril eigen en loop er elke zomerdag tof bij!

Waterfles met je eigen naam

Last but not least, je eigen bedrukte waterfles! Een waterfles bij de hand hebben is onwijs handig. Het is namelijk van belang om veel water te drinken per dag. Omdat een glas water onderweg of tijdens het werk nogal onhandig kan zijn, is een fles ideaal. Een fles heeft dan ook genoeg ruimte om leuke teksten, namen en logo’s te laten bedrukken.Heb je al een idee wat je wilt geven? Laat je cadeau dan bedrukken bij Loopper.nl.