Drukkerij wb

Verpakking nodig? Bestel een doos op maat

Verpakking nodig? Bestel een doos op maat

Geplaatst op

Karton is een bijzonder veelzijdig materiaal en als u een doos op maat nodig heeft, dan kunt u echt alle kanten op. De meeste mensen bestellen een doos op maat als ze een verpakking nodig hebben voor het vervoeren of verkopen van een bepaald product. Maar dozen op maat zijn ook nodig bij het verhuizen van specifieke voorwerpen, zoals schilderijen of kunstobjecten. De verpakking is vaak bijzonder belangrijk bij het succes van de situatie en daarom is het belangrijk dat u uw kartonnen doos goed uitkiest.

Een doos op maat voor elke situatie

De reden waarom karton zo veelzijdig is, komt door de productiemethode. Oud papier wordt in water opgelost waardoor er een pulp ontstaat. Dit wordt vervolgens op een ronddraaiende zeef gegoten en daar ontstaat een vel van pulp. Het water wordt zoveel mogelijk verwijderd en als de pulp is opgedroogd is het karton geworden. Op deze manier wordt er karton gemaakt in allerlei kleuren, diktes en met allerlei eigenschappen. Zo is er bijvoorbeeld waterdicht karton voor het verpakken van vloeibare stoffen en er is extra sterk golfkarton. Uw doos op maat kan van al deze verschillende soorten karton gemaakt worden. Daarom is er voor elke situatie een doos te vinden.

De verpakking is essentieel voor het succes

Als u een doos op maat wilt laten maken, dan is het erg belangrijk dat u de juiste beslissingen neemt. Het ontwerp van een verpakking is bijvoorbeeld erg belangrijk bij het succes van de verkoop van een product. Ook dozen die u voor andere situaties op maat laat maken moeten aan al uw eisen voldoen. Een goede specialist zal u dan ook helpen met het ontwerpen van uw doos en geeft u een aantal opties. Moet de doos vooral praktisch zijn, of is esthetiek ook belangrijk? Hoe sterk moet het karton zijn dat u nodig hebt, moet dit waterdicht zijn en heeft u een hendel nodig? Dit zijn allerlei vragen die u met uw designer bespreekt zodat u de perfecte doos op maat ontvangt.

Het meest milieuvriendelijke materiaal van dit moment

Door karton te kiezen voor uw verpakking geeft u ook een belangrijk bericht af. Karton is namelijk het meest milieuvriendelijke verpakkingsmateriaal van dit moment. Het wordt gemaakt van gerecycled papier, het is meerdere malen opnieuw te gebruiken en te recyclen en de productiemethode is simpel. Er wordt op dit moment steeds meer nadruk gelegd op hoe slecht plastic is voor ons milieu en hoe lang dit achter blijft op aarde. Door uw doos op maat van karton te laten maken helpt u het milieu te besparen.

Uw doos op maat bestelt u online

Heeft u een doos op maat nodig? Dan bestelt u deze gemakkelijk online. Er zijn dispenserdozen, dozen met deksels, dozen voor flessen, stapelbakken, display dozen, trays en waterdichte dozen waarmee u allerlei producten kunt verpakken en vervoeren. Kies de juiste specialist uit, stel een mooie doos samen en u kunt uw producten op een milieuvriendelijke manier van een mooi jasje voorzien.

Een doos op maat laten maken? Voor een unieke verpakking gemaakt van golfkarton ben je bij EBC Golfkarton aan het goede adres.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden