Drukkerij wb

Wat heb je nu eigenlijk aan een 3D-printer?

3d filament kopen

Wat heb je nu eigenlijk aan een 3D-printer?

Geplaatst op

Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het maken met een 3D-printer. Speelgoed, hoesjes voor je telefoon of sieraarden. Met zo’n printer kun je printen met verschillende materialen. We nemen ze in deze blog even met je door. Check ze allemaal en bepaal welk materiaal past bij jouw ideeën. 3d filament kopen is eenvoudig en kan heel voordelig.

Speelgoed

Je weet niet wat je nu weer moet geven aan je neefje dat alles al heeft. Hoe leuk is het dan om samen een tekening te maken waarbij hij zijn fantasie actiefiguur tekent. Gewoon zijn eigen creatieve ontwerp. En dat dan later op de 3D-printer uit te printen zodat je het op zijn verjaardag kan geven. Echt superleuk en creatief. Voor je het weten stromen de nieuwe superhelden uit dat kleine koppie van hem.

Hoesjes

Nooit het juiste hoesje voor een goede prijs kunnen vinden voor je telefoon? Met een 3D-printer maak je het eenvoudig zelf. Dat scheelt een boel stress en gezoek in telefoonwinkels. Dat zijn geen plekken waar je doorgaans graag je vrije tijd besteed. Met de juiste materialen print je snel een goed hoesje.

Een leuk nieuw uiterlijk

Wat voor superhelden geldt, komt ook in deze tip terug: het leukste cadeau is een eigen ontworpen cadeau. Wil je een vriend of vriendin verrassen met unieke sieraden? Ontwerp ze dan zelf en print ze uit. Natuurlijk kun je ook voor jezelf een aantal leuke sieraden ontwerpen.

Een nieuw servies

Verschillende materialen die je kunt krijgen voor de 3D-printer maken het mogelijk om diverse objecten te maken, zelfs een nieuw servies. Altijd al op zoek na dat servies hoe je het in je hoofd hebt, maar je kunt het maar niet vinden. Nu geldt: als jij het kunt verzinnen en uitwerken, dan heb jij dat servies uiteindelijk in de kast staan. Superleuk!

Kunst

Zoek je een speciaal object voor in je woning? Heb je ooit een sculptuur gezien die je wel graag in je woning zou willen hebben staan? Dan kun je met een 3D-printer heel mooi die sculptuur printen. Er is printmateriaal (filament) te koop dat er uitziet alsof het koper.

Conclusie

Met een 3D-printer heb je een creatieve bron te pakken waarmee je uiteenlopende ideeën in verschillende materialen vorm kunt geven.

Meer weten?

Het laatste nieuws over de ontwikkelingen op het gebied van printen en vormgeving kom je tegen op onze site. Kijk wat onze partners voor je kunnen betekenen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden