Drukkerij wb

Welke soorten werk zijn populair in Amsterdam?

Welke soorten werk zijn populair in Amsterdam?

Geplaatst op

Amsterdam is een enorme stad waar veel mogelijk is. Er is veel leuk werk te krijgen waar je op een prettige manier je geld mee kunt verdienen. Want daar draait het tenslotte om natuurlijk. Hoewel, bezig zijn en iets nuttigs doen vaak ook genoemd wordt als een pluspunt om een baan te nemen. In deze blog nemen we een aantal banen met je door die je kunt doen in Amsterdam (en in vele andere grote steden) in Nederland. 

Ontwerp en drukwerk

We beginnen natuurlijk met het thema van onze website, drukwerk en ontwerp. Deze tak van sport is in een bijzonder grote mate vertegenwoordigd in Amsterdam. Talloze reclamebureaus zijn er te vinden. Daar neemt ontwerp en drukwerk een belangrijke plaats in. 

ZZP-klussen

Veel mensen werken als zzp´er. Dit wil zeggen dat ze eigen baas zijn en ingehuurd worden. Dan is het slim om de zaken zo goedkoop mogelijk te regelen, dan is de investering laag en de opbrengst, als je het goed speelt, hoger. Wanneer je slechts een aantal keer per maand een aantal producten moet rondbrengen, dan is een goedkoop busje huren bij Bert Jonk een goede optie. Dat scheelt veel vaste lasten en reparatiekosten bij eventuele gebreken. 

Horeca / nachtleven

Er zijn tal van plekken in Amsterdam waar het nachtleven bruist. Daar kun je dus gaan werken. Veel leuker dan in een callcenter de hele dag klanten te woord moeten staan over technische problemen met hun modem of iets dergelijks. Je kent die baantjes wel. Nee, deze baantjes zijn van een totaal andere orde. Ook als je zelf in de muziek zit, raden we je aan om lekker al werkende de scène te gaan verkennen, zo zit je dichtbij het vuur en kun je veel sneller tussen de gevestigde namen (dj / producers) komen. We hebben het dan niet per se over de zogenaamde top dj´s, waar veel mensen zich vanaf vragen waarom ze die status eigenlijk gekregen hebben, maar eerder over de mensen die innovatief zijn, met creatieve sounds komen, gewoon soms heel lokaal in een bepaald stad. Denk bijvoorbeeld aan de Berlijn scene of die in Frankfurt. Keep it local!, zou je kunnen zeggen. Efin, veel plezier met werken in onze mooie hoofdstad en blijf de blogs op deze site lezen.

Gerelateerde berichten

Het robuuste fundament van moderne constructies

In de wereld van de bouw en infrastructuur worden betonplaten veel gebruikt voor verschillende projecten. Deze veelzijdige en duurzame materialen...

Lees meer

Wat zijn de beste materialen voor het bouwen van een eigen bureau?

Thuiswerken is sinds de coronacrisis steeds belangrijker geworden. Of je nu studeert, een werknemer bent of gewoon een plek nodig hebt om creatief...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden